fbpx

Sportprestaties verbeteren

Ben je een recreant of een professioneel atleet? Dan kan E-Fit je helpen om de sportprestaties te verbeteren. Met E-Fit krijg je meer spierkracht , snellere spieropbouw en een beter reactie- en recuperatie vermogen.

E-Fit zal je ook helpen het vetpercentage omlaag te krijgen. Probeer het zelf uit en je zal verbaasd zijn van de resultaten. Veel topsporters en atleten maken al gebruik van E-Fit!

E fit verkort de opwarmingstijd omdat de aangepaste impulsen zorgen voor een automatische opwarming van de spieren doordat de doorbloeding beter gestimuleerd wordt.

E-Fit biedt een groot voordeel bij sporters. Door de speciale pakken met 18 elektroden, worden alle grote spiergroepen tegelijk aangesproken. We versterken de spiervezels wat na enkele sessies al leidt tot betere prestaties. Door de combinatie van de externe E.M.S. impulsen met de aangepaste trainingsoefeningen op je zwakkere spiergroepen, focussen we op een doelgerichte spieropbouw. Het Harmonize team stelt de intensiteit van iedere spiergroep persoonlijk bij, om zo uw gewenste resultaat te bereiken op een korte termijn. Het cooling down programma bij E-Fit is ideaal om uw spieren te ontzuren na uw training.

Met de combinatie van elektrofitness en het voedingsadvies van Harmonize krijg jij je lichaam snel in de juiste vorm. Zie hier enkele geweldige resultaten van E-Fit. (succesverhalen pagina link)

Maak vandaag je afspraak en start al snel met je nieuwe levensstijl!

Back To Top

Maak een afspraak