fbpx

Rugklachten en fibromyalgie

Heb je last van pijnlijke gewrichten of pijn in de rug? Heb je vaak zware en stijve spieren of ben je heel snel vermoeid? Moet je van de arts de zwakkere spieren verstevigen maar kan je nog moeilijk bewegen zonder pijn?

Met een EMS trainging kan u uw zwakkere spiergroepen versterken. Na een aantal E-Fit sessies voel je al een merkbaar verschil.

Met de E-Fit impulsen maak je komaf met lage rugpijn, nek- en schouderklachten, pijn veroorzaakt door verzwakte of overgespannen spieren. De impulsen zorgen ervoor dat u de juiste spier -en ontspanningscontracties krijgt  zonder overbelasting, die onmogelijk zijn bij klassieke fitness.

Één sessie duurt 20 minuten. Doordat deze spieren verstevigd worden, ontlast u uw wervels en tussenwervelschijven. De E-Fit is ook een efficiënte hulp voor het vlugger herstel van rugpijn, veroorzaakt door zwakkere rugspieren en een slechte houding. Verkrampte spieren maken we los met een speciaal micromassageprogramma op het volledige lichaam om de spieren te relaxeren.

Wij hielpen mening mensen af van hun rugklachten en kregen tal van mensen met fybro eindelijk terug aan het bewegen zonder pijn.

Met de combinatie van elektrofitness en het voedingsadvies van Harmonize krijg jij je lichaam in snel in de juiste balans. Zie hier enkele geweldige resultaten van E-Fit.

Maak vandaag je testafspraak aan € 15 en start al snel met je nieuwe levensstijl!

Back To Top

Maak een afspraak