Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Winkelmandje

Over ons.

Wij geven het
beste van onszelf

  • Op maat van jouw doelstellingen
  • We gaan voor duurzaam resultaat
  • 10 jaar expertise in afslanken

Een warm
& professioneel team

Mijn naam is Sofie, Ik ben niet alleen zaakvoerder, maar ook mental coach en specialist in figuurcorrectie, huidversteviging en anti-cellulite. De strijd met de overtollige kilo’s, die heb ik als zaakvoerder zelf jaren gestreden. Tot ik besefte dat gewichtsverlies een kwestie is van je onzekerheden overwinnen, met een positieve mindset. Mijn job als kledingconsulente, make-up artist en schoonheidsspecialiste vulde ik dan ook aan met een opleiding voedingsdeskundige.

Dankzij het succes van Harmonize, was dit niet langer haalbaar in mijn eentje. Intussen kan ik rekenen op een professioneel, maar vooral warm team, waarin ieder zijn eigen expertise op maat van de klant inzet.

Maak kennis met Fien, onze huidexperte en voedingscoach die elk probleem op een natuurlijke manier weet aan te pakken, zodat het als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Een diepgaande coaching en grondige persoonlijke opvolging is waar ons gezondheidscentrum om draait. Wij specialiseren ons in het zorgvuldig begeleiden van klanten: met kwalitatieve producten, maar vooral met menselijke aanpak. Wij bieden een luisterend oor in een warme, begripvolle en motiverende omgeving, en hebben oprecht aandacht voor de mens binnenin.

Fien, huidexperte en voedingscoach bij Harmonize

Begeleiding op maat
met blijvend resultaat

Om jou te helpen groeien, vanuit ons centrum of vanop afstand, is het belangrijk dat ook wij blijven groeien in onze begeleiding en deskundigheid. Daarom verbeteren wij onszelf en onze kennis voortdurend met de meest recente opleidingen in beauty, voedingssupplementen, gezondheid, …

Bij Harmonize investeren we dus niet alleen in de beste middelen voor figuurcorrectie en verzorging, maar ook in persoonlijke begeleiding. Resultaat gegarandeerd! Om klanten (na vaak tal van teleurstellingen in het verleden) te kunnen verrassen bij Harmonize met dat verdiende wauw-effect waar ze al zo lang van dromen.

Word jij de beste versie van jezelf?

Graag meer weten over ons gezondheidscentrum? Wil je door ons omgetoverd worden tot de beste versie van jezelf? Contacteer ons vrijblijvend.

Wij geven je afslankbegeleiding op maat met een blijvend resultaat
  Bezig met verzenden...
Copy link
Powered by Social Snap