Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Winkelmandje

Huidverzorging.

Huidverbetering
& anti-aging

  • Op maat van jouw doelstellingen
  • We gaan voor duurzaam resultaat
  • 10 jaar expertise in afslanken

Boek hier je huidanalyse!

Vul het formulier hieronder in en boek jouw huidanalyse.

Tijdens onze afspraak maak je in 30 minuten kennis met de expertise van onze epigenetisch huidtherapeute en bespreken we stap voor stap de resultaten van je huidscan. Opvolging na 6 maanden gegarandeerd!

 

Tijdens een start-up behandeling maak je kennis met de expertise van onze huidtherapeut
  Bezig met verzenden...

De oorsprong van jouw huidprobleem sporen we op aan de hand van een persoonlijk intakegesprek en een huidanalyse, waarna we samen overlopen hoe je je huid kan optimaliseren. Na 6 maanden doen we opnieuw een huidanalyse zodat jouw huidverbetering niet enkel langs de buitenkant zichtbaar verbeterd is, maar ook daadwerkelijk in de diepere huidlagen!

We werken met een professioneel huidanalysetoestel en verzorgingsproducten, die revolutionair in anti-aging zijn en stellen voor iedere puber, vrouw of man die kampt met huidproblemen een oplossing op maat samen. Zo konden we al honderden klanten helpen met het bereiken van een prachtige huid. Dankzij de ervaring, kennis en coaching van Harmonize zie je er niet alleen jonger en beter uit, je voelt je ook zo!

Wij werken met 100% natuurlijke verzorgingsproducten

Ook voor hardnekkige
huidproblemen

Kamp je met hardnekkige huidproblemen zoals roodheid, grove poriën, zwarte puntjes, eczeem, uitslag, vette of droge zones, dunne huid, acné, psoriasis, rosacea, etc, en voel je je zelfvertrouwen met de minuut afnemen? Of is je huid in goede staat, maar ben je op zoek naar de ideale verzorging voor net dat tikje meer glow en gezonde uitstraling? Wij gaan als experts tot het uiterste om jouw huid écht te verbeteren. Bij Harmonize laten we oppervlakkige crèmes en tijdelijke oplossingen achterwege, om te vertrekken bij de dieperliggende oorsprong van jouw probleem. Onze huid is immers ons grootste orgaan: om deze van buitenuit te doen stralen, gaan we hem van binnenuit voeden.

Nog een stapje verder
op vlak van anti-aging

Bekijk hier meer over onze allernieuwste behandeling, hifu waarbij we rimpels verminderen en een strakkere kaaklijn bekomen.

Zo bekom je het resultaat van een facelift zonder operatie en zonder naalden.

Copy link
Powered by Social Snap