Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Winkelmandje

HIFU
Lipo.

Bijna iedere vrouw heeft wel last van wat cellullite maar de ene heeft een hardnekkigere vorm dan de andere. Bij sommige dames stoort het ook meer dan bij andere. Wil jij je ook liever wat comfortabeler voelen met shortjes, rokjes of kleedjes? Of jezelf met minder schroom tonen in badpak of bikini?

Waarom Hifu?

  • een stevigere en strakkere huid op buik, billen, benen en armen
  • Vermindering van de vetten op benen, billen of buik
  • Afbraak van cellullite en betere bodycontouring
  • Tevens zal deze behandeling ook striemen zichtbaar verminderen
  • Huidversteviging na gewichtsverlies

Hoe werkt Hifu Lifting juist?

Het is eigenlijk een niet-chirurgische bodylifting. Hifu staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Er wordt gebruik gemaakt van geluidsgolven die diep in de huid dringen waardoor de huid lokaal op focuspunten opwarmt. Deze temperatuurstijging in de diepere huidlaag gaat een dubbel effect bekomen:

  • celvernieuwing wordt gestimuleerd en de collageenproductie krijgt een boost waardoor de huid gaat vernieuwen en mooi strakker wordt.
  • Door deze opwarming wordt de vetafbraak in gang gezet waardoor je een betere bodycontouring bekomt en cellullite vermindert.

 

Hoe snel zie je resultaat?

Onmiddellijk na de eerste behandeling zie je al merkbaar verschil. 30% van het resultaat is meteen zichtbaar na de behandeling, de overige 70% volgt in de 6 weken na de behandeling.

We raden 2 behandelingen aan. Meer heb je niet nodig!  Na de behandeling blijft je lichaam vet afvoeren en cellen vernieuwen.

Je lichaam heeft natuurlijk wat tijd nodig voor die afvoer en ondersteuning van het weefsel. Maar het resultaat blijft sowieso een jaar tot anderhalf jaar zichtbaar. Geen hersteltijd of bijwerkingen. Geen wekelijkse kuren. Geen tijdverlies.

De voordelen voor u:

  • Geen chirurgische ingreep nodig.
  • Eindelijk een oplossing voor cellullite die daadwerkelijk effectief is.
  • Stralender en met meer zelfvertrouwen in je zomerkleding.

Is dit veilig?

Uiteraard zoals je dat ook van ons verwacht. Ons apparaat (FDA-gekeurd als ‘medical device class type 1’) staat geregistreerd bij het Ministerie van Volksgezondheid en behandelt dus enkel wetenschappelijk onderbouwde zones.

Met onze HIFU Lifting is een strakker gelaat & lichaam binnen handbereik. Ben ook jij benieuwd wat voor permanente resultaten je kunt boeken met de HIFU Lifting van Harmonize? Aarzel alvast niet om vrijblijvend een afspraak te maken met onze specialisten, en samen bekijken we wat we precies voor jou kunnen betekenen!

  Bezig met verzenden...

Ook rimpels verminderen in gelaat, hals of decolleté?

Copy link
Powered by Social Snap