Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Winkelmandje

HIFU
Lifting.

Ja, ik wil een kennismakingsafspraak!

  Bezig met verzenden...

 

 

Begint de tijd ook stilaan bij u zijn sporen na te laten waardoor je je minder stralend voelt?

Zou je er graag frisser en jeugdiger uitzien maar heb je geen zin in een ingreep?

Of heb je door gewichtsverlies verslapte huid?

Last van een slappere huid  en /of  rimpels in de hals en decolleté, de wangen of de onderkin?

 

Hoe ouder we worden, hoe minder elastine, hyaluron en collageen ons lichaam aanmaakt. Daardoor gaat de huid verslappen. In je gezicht zorgt dit dus voor minder strakke contouren van de wangen, jukbeenderen, kin en nek. En ook aan je bovenarmen, dijen, buik en lovehandles merk je met de jaren een verschil. En soms begint dat te storen …

Gelukkig kan Harmonize dit aanpakken met de HIFU Ultralift. Niet alleen je gelaat, maar ook de rest van je lichaam krijgen we mooi strakker.

Waarom HIFU?

 • Lijntjes in het gelaat flink reduceren
 • Diepere rimpels in decolleté aanpakken
 • Minder stevige gezichtscontouren zoals kaaklijn, afhangende wangen, …strakker maken
 • Overtollige huid op de armen, buik, benen en billen verminderen
 • Verslapte huid in je gezicht of lichaam na gewichtsverlies wegwerken
 • Verminderen van je cellulitis
 • Love handles of buikje minimaliseren
 • Vetophoping aan de knieën of armen wegwerken
 • Ook preventief zeker aan te raden als anti-aging! 
 • Genieten van de meest stralende vorm van jezelf
 • Voor al wie er jonger, frisser en mooier wil uitzien
Hifu maakt de huid zichtbaar strakker en heeft het effect van een mini facelift of halslift, maar dan zonder operatie of chirurgie. Resultaat een tevreden jij! Maar ook armen, benen, buik, billen effectief verstevigen is met de HIFU geen probleem. Joepie er is een oplossing, ook voor uw zone!

 

Hoe werkt het juist?

De HIFU-LIFT neemt de zogenaamde SMAS-laag (Superficial Musculo Aponeurotic System) onder handen. Dat is net die weefsellaag die plastische chirurgen liften bij bijvoorbeeld een facelift. De geluidsgolven worden in de SMAS-laag omgezet in warmte, zonder beschadiging van de huidoppervlakte. De huid wordt hierdoor gestimuleerd om nieuwe en extra collageen aan te maken waardoor ze wordt gelift.
 
HIFU-LIPO werkt op dezelfde manier maar focust vooral op lokale vetophoping en cellulitis. Het stimuleert het gelaat of het lichaam om collageen aan te maken en te verstrakken. Ideaal voor gezichts- of bodycontouring!

Hoe snel zie je resultaat?

Onmiddellijk na de eerste behandeling zie je al merkbaar verschil. Meestal raden we maximaal 2 behandelingen aan. Meer heb je niet nodig! Na 2 à 3 maanden is je huid van gelaat of lichaam duidelijk strakker, gladder en frisser. Gedurende 6 tot 12 maanden na de behandeling blijft je huid bovendien verstrakken en vet afvoeren.

Je lichaam heeft natuurlijk wat tijd nodig voor die afvoer en ondersteuning van het weefsel. Maar het resultaat blijft sowieso een jaar tot anderhalf jaar zichtbaar. Geen hersteltijd of bijwerkingen. Geen wekelijkse kuren. Geen tijdverlies.

 

De voordelen voor u:

 • Het is een pak betaalbaarder dan chirurgie.
 • Er is geen downtijd want de behandeling is niet invasief.
 • Je hebt geen verdoving nodig op het lichaam en slechts een lokaal verdovende crème op het gezicht.
 • Je voelt enkel een prikkelend warm gevoel tijdens de behandeling.
 • Het apparaat is uitgerust met 8 verschillende koppen en verschillende inzetbare dieptes zodat we heel precies kunnen werken.
 • Op naar een stralende en gelukkige versie van jezelf!

Is dit veilig?

Uiteraard zoals je dat ook van ons verwacht. Ons apparaat (FDA-gekeurd als ‘medical device class type 1’) staat geregistreerd bij het Ministerie van Volksgezondheid en behandelt dus enkel wetenschappelijk onderbouwde zones.

HIFU staat voor High Intensity Focused UltrasoundHet gaat om een niet-invasieve huidverstrakking met Micro & Macro Focused Ultrasound (MMFU).

Zoals jullie van ons gewend zijn, werken wij enkel met de meest kwalitatieve toestellen zodat resultaten waar wij net om gekend zijn ook direct kunnen geboden worden. Want een hoge klanttevredenheid en een geweldig gevoel, daar gaan we voor.

Met onze HIFU Lifting is een strakker gelaat & lichaam binnen handbereik. Ben ook jij benieuwd wat voor permanente resultaten je kunt boeken met de HIFU Lifting van Harmonize? Aarzel alvast niet om vrijblijvend een afspraak te maken met onze specialisten, en samen bekijken we wat we precies voor jou kunnen betekenen!

  Bezig met verzenden...
Copy link
Powered by Social Snap