Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Winkelmandje

Harmonize
is er natuurlijk
ook voor mannen.

  • Op maat van jouw doelstellingen
  • We gaan voor duurzaam resultaat
  • 10 jaar expertise in afslanken

Gezonder & enkele
kilo’s minder

Drink je al eens graag een pintje met de mannen in het weekend of heb je geregeld een zakenlunch met de nodige wijntjes? Heb je als drukke ondernemer vaak te weinig tijd om te sporten, waardoor de kilootjes snel aankomen? Word je een jaartje ouder en groeit je buikje ook mee? Je broeksriem komt een beetje strakker te zitten? Je hebt je gewicht niet meer onder controle? Harmonize ondersteunt je met een op maat gemaakt voedingsplan, waarna we je wekelijks opvolgen voor de beste resultaten. Zo maken we afslanken fun en haalbaar!

Fit & pijnvrij

In een gezonde levensstijl gaan voeding en beweging altijd hand in hand. Daarom bieden we bij Harmonize ook E-Fit aan, waarbij we doelgericht jouw dieperliggende spieren trainen. Zo heeft een sessie van 20 minuten het effect van maar liefst 90 minuten intensief fitnessen, maar met een betere vetverbranding als resultaat.

Wil jij graag wat meer in vorm zijn en aan spiervolume winnen of gewoonweg je sportprestaties verbeteren? Heb je last van rugklachten of pijnlijke spieren? Last van een buikje of love handles? Dankzij E-Fit worden je borst-, buik-, rug- en andere spieren doeltreffend getraind, zonder extreme inspanningen.

Je boost je metabolisme tegelijk verstevig je de huid en versterk je de spieren. Het resultaat? Een strakker, slanker lichaam en een boost aan zelfvertrouwen. Vraag vandaag nog je testsessie aan en werk samen met ons aan de beste versie van jezelf!

Verbeter je
sportprestaties

Ook wanneer je een recreatief of professioneel atleet bent, is E-fit de geschikte manier om je sportprestaties te verbeteren. Doordat al je grote spiergroepen tegelijk aangesproken worden krijg je immers niet alleen meer spierkracht, maar gaat je reactie- en recuperatievermogen er ook op vooruit: een groot voordeel.

Al na enkele sessies zal je beter presteren, om vervolgens op korte termijn je gewenste resultaat te bereiken. Bovendien worden zure spieren vermeden dankzij het ‘cooling down’-programma van E-Fit.

Gelaatsverzorging man

Ook voor mannen is een gezonde, jongere en verzorgde uitstraling geen overbodige luxe. Daarom kunnen ook zij bij ons terecht voor professionele en huidverbeterende gelaatsverzorgingen door onze experts.

Iedere huid lijdt onder veroudering, stress, invloed van licht en lucht… daarom maken ook mannen geregeld gebruik van onze huidverbeterende gelaatsverzorgingen. Een heerlijk relaxmoment is zeker niet alleen voor de dames weggelegd!

Word weer de beste versie van jezelf!

Word nu één van de honderden mannen die we reeds hielpen aan een fitter, strakker en pijnvrij lichaam.

Wij hielpen al honderden mannen met een fitter, strakker en pijnvrij lichaam
  Bezig met verzenden...
Copy link
Powered by Social Snap