fbpx

Elektro fit

Wil jij spiervolume verkrijgen, behouden of vergroten zonder extreme inspanningen? Fitter en strakker voor de dag komen op een snelle en effectieve manier? En wil je die resultaten dan ook op lange termijn behouden?  Maar heb jij ook een druk leven en weinig tijd?

Met één Elektro fitness (of E-Fit) sessie van 20 minuten krijg je het trainingseffect van 90 minuten intensieve fitness. Langer dan 20 minuten trainen is niet nodig, aangezien we zeer intens en ook de dieperliggende spieren efficiënt kunnen trainen.

Met E-Fit krijg je 36 000 spiercontracties op 9 grote spiergroepen: buikspieren, borstspieren, triceps, biceps, brede rugspieren, onderrug, zitvlak, quadriceps en hamstrings.

Wil je heel gericht resultaat? Dan zijn de personal training oefeningen in combinatie met de  E.M.S. spiercontractie het meest aangewezen. Met deze oefeningen kan u het buikje weg trainen, je bovenlichaam verstevigen of die sixpack kweken. Deze programma’s worden stap voor stap opgebouwd. Minder fan van dit soort oefeningen? Geen probleem! Dan kies je gewoon voor de fiets of step.

Met de combinatie van elektrofitness en het voedings- en coachingsadvies van Harmonize krijg jij je lichaam snel in de juiste vorm. Zie hier enkele geweldige resultaten van E-Fit. (succesverhalenpagina link)

Dit is tevens ook een ideaal  programma voor fietsers die zich snel wat beter in vorm willen zetten, of om nog wat conditie en spiermassa op te bouwen voor je skivakantie.

Maak vandaag je testafspraak van € 15 en start al snel met je nieuwe levensstijl!

Back To Top

Maak een afspraak