Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Winkelmandje

Bye bye zweet en hello frisse oksels

De nieuwe 100% natuurlijke deo van Rainpharma uitgelegd in een notendop

Een klassieke deo werkt vaak niet lang genoeg door omdat ze de oorzaak niet aanpakt. Een klassieke deo, maar ook 99% van de natuurlijke deo’s tasten bovendien de zuurmantel van de huid aan waardoor ook de gewenste bacteriën verdwijnen. Zo heb je altijd maar meer en meer deo nodig en raak je eigenlijk nooit verlost van die vervelende geur. En plus zijn vele deo’s gewoon niet gezond.

Kijk, zweet is eigenlijk gewoon zout en water en ruikt niet vies. De geurtjes zijn er pas als ongewenste bacteriën onder je oksels ervan eten en het weer ‘uitspuwen’. Dat lossen we dus op door die vervelende bacteriën het leven zo zuur te maken dat ze gewoon verdwijnen. Meteen verdwijnt ook de slechte geur. Daarom is Freshen Up een slimme deo: ze ondersteunt de gewenste bacteriën en ze jaagt de ongewenste weg. Een selectieve aanpak voor het beste resultaat.

Je gebruikt de deo als volgt: elke ochtend na de douche een beetje onder droge oksels. Zet er ook eentje op je nachtkastje en doe net hetzelfde voor je gaat slapen. Hoewel je al vanaf de eerste dag deze ongelooflijk krachtige natuurlijke formule ‘ruikt’ werken, is het toch van belang om die zoo onder je oksels de tijd te geven om zich aan te passen. Die zoo zijn de gewenste en de niet gewenste beestjes. Na een tijdje is het zelfs zo dat je liters mag zweten, toch eens een dagje je deo vergeten en toch zal je zweet niet slecht ruiken. Duidelijk, want dit is een lange termijn oplossing. Eens het natuurlijke milieu onder je oksels optimaal is, zijn er geen ongewenste bacteriën meer die je zweer slecht kunnen laten ruiken. Logisch, toch?

Ben je een zwaar probleemgeval? Dan raden we je aan om de deo naar het werk mee te nemen en tussendoor nog eens aan te brengen onder je oksels. Meestal zal je zelf wel merken dat het op termijn volstaat om de deo enkel nog ’s morgens aan te brengen. Hoewel een klein beetje extra deo ’s avonds nooit kwaad kan als je op date gaat…

Dit is een ongelooflijk product. Eerlijk? Ik heb nog geen enkele deo gezien met deze samenstelling en dit samen met de ongelooflijke efficiëntie op korte (eigenlijk onmiddellijk) én lange termijn. En neen, ook geen natuurlijke deo’s. Mijd trouwens steeds natuurlijke deo’s met natriumbicarbonaat. Dit is bakzout en is zo alkalisch dat het de zuurmantel van je huid stuk maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copy link
Powered by Social Snap