fbpx

Anti cellulite

 

E-Fit bestrijdt cellulitis door lagere diepte-impulsen uit te sturen naar het vetweefsel, die de bloed- en lymfecirculatie verbeteren en zelfs het metabolisme boosten. Het lichaam voert afvalstoffen beter af en is optimaal gezuiverd. Al na enkele sessies zie je resultaat!

Naast E-Fit werken we ook met My Lipo. Met de My-Lipo krijg je in 20 minuten een directe bestrijding van cellulitis. Dit toestel werkt ten opzichte van E-Fit eerder plaatselijk.  My lipo werkt bovendien ook huid verstevigend en vet verbrandend. Je kan de My-Lipo vergelijken met liposuctie, maar zonder het snijden en zonder de pijnlijke nawerkingen. Door middel van LED en infrarood wordt plaatselijk de celwand van de vetcellen op een diepte van ca. 2.5 cm doorlaatbaar. Hierdoor vloeien de vetzuren uit de cel. Via het bloed en het lymfestelsel worden de vetten afgevoerd. Na uw behandeling op uw probleemzone krijgt u al een direct meetbaar verlies!

Met de combinatie van E-Fit of My Lipo en het voedingsadvies van Harmonize krijg jij je lichaam snel in de juiste vorm en zeg je die cellulite eindelijk vaarwel.

Zie hier enkele geweldige resultaten van E-Fit en My Lipo.

Maak vandaag je testafspraak van € 15 en start al snel met je nieuwe levensstijl!

Back To Top

Maak een afspraak