Afslanking

Afslanking

Afslanken wordt vaak te ingewikkeld gemaakt waardoor je een dieet niet kan volhouden en de resultaten niet altijd blijvend zijn. Samen met u bekijken we hoe je de zin in ongezonde voeding beter aan je voorbij kan laten gaan. We zoeken naar een blijvend, gezond & lekker voedingspatroon op maat waarbij zondigen zeker moet kunnen. Iedereen is anders en daarom houden we steeds rekening met werk, gezinssituatie, hobby’s, sociaal leven en medische achtergrond. Voeding moet dus vooral leuk, lekker en gezellig zijn. Gedaan met diëten, op naar een gezonde  en fittere levensstijl.

De succesformule om deze keer wel te slagen is simpel. We zorgen voor blijvende opvolging zodat je altijd een stok achter de deur hebt. Je komt in eerste instantie wekelijks op begeleiding en krijgt de nodige tips en recepten aangereikt. Het gaat echter niet enkel om gezond eten, het is ook leren omgaan met stress en emoties. De mental coaching is een essentieel onderdeel van de opvolging. Je beter in je vel voelen zodat je weer straalt, daar streven we naar. Je hormonen komen weer in balans en we maken komaf met dat energie tekort.

Door een afslank- en gewichtsbehoud plan op uw persoonlijke maat, liggen onze slaagkansen hoog en staan we garant voor het afleveren van honderden topresultaten. Ben jij de volgende Harmonizer die mee de stap zet naar een gezonde en positieve nieuwe levensstijl waarin je gaat bruisen van energie?

Lees hier meer over verschillende succesverhalen!

Back To Top