Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Winkelmandje

Stoofvlees met rode kool

Bereidingswijze:

Kruid het vlees met peper en zout en braad het in ½ el olie rondom bruin in een braadpan. Doe zoveel water in de pan dat het vlees net onder staat en draai het vuur laag. Circa 2½ uur laten sudderen. Smoor ondertussen de rodekool met ½ el olie en de zoetstof, kaneel en rode wijnazijn.

Tip: je mag stukjes appel aan de rodekool toevoegen.

  • Ingrediënten:

  • 120-150 g mager runderstoofvlees

  • 100 g verse rode kool, fijngesneden

  • 1 el olijfolie

  • 2 el rode wijnazijn

  • 1 el (vloeibare) zoetstof

  • 1 tl kaneel

  • Peper

  • Zout

Smakelijk!

Liefs Team Harmonize

Copy link
Powered by Social Snap