Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Winkelmandje

Afslanken.

Met een haalbaar
plan op maat

  • Op maat van jouw doelstellingen
  • We gaan voor duurzaam resultaat
  • 10 jaar expertise in afslanken

Een blijvend
& gezond gewicht

Last van dat steeds terugkerende jojo-effect? Heb je een hardnekkige suikerverslaving of ben je een emo-ter? Lijd je onder hormonale schommelingen? Kan je het snoepen echt niet laten? Ondanks dat de redenen verschillen, strubbelen talloze vrouwen en mannen met het bereiken en onder controle houden van een gezond gewicht. De vraag is vooral: Hoe zorg je ervoor dat je gezond eten volhoudt? Liefst met minder moeite én met lekker eten.

Gezond leven en afvallen wordt vaak te ingewikkeld gemaakt. Dat je een dieet niet vol kan houden is perfect normaal en de resultaten zijn tijdelijk. Hoe zorg je ervoor dat je die ongezonde gewoontes achterwege laat en stap voor stap gezonder gaat eten? Voeding moet vooral leuk, lekker en gezellig zijn! Bij Harmonize richten we ons op blijvende resultaten en een gebalanceerd voedingspatroon. Het gaat niet om minder eten, maar anders (en lekker) eten!

Al 10 jaar dé specialist
in afslanking & figuurcorrectie

Al meer dan 1650 klanten bereikten samen
met ons hun doel.

Deel je stress
& emoties met ons

Je kan rekenen op onze begeleiding, waarbij je de nodige tips & tricks aangereikt krijgt. Omdat we individueel werken, liggen onze slaagkansen net zo hoog. Naast voeding spelen ook stress en emoties een sleutelrol.

Wij leren je dat (ongezond) eten niet de juiste manier is om daarmee om te gaan en wijden daarom in onze afslankbegeleiding ook bijzonder veel aandacht aan mental coaching. Samen gaan we voor topresultaten! Tijdens een intakegesprek toetsen we jouw persoonlijke situatie en behoeften af.

Haalbare doelen

We stellen samen een persoonlijk afslankplan op maat op, met ruimte voor een beetje zondigen. Want van sociaal en gezellig eten met vrienden of familie in het weekend of op feestjes, moet je naar hartenlust blijven genieten!

Vervolgens kom je geregeld bij ons op begeleidingsgesprek, waarbij je tal van inspirerende tips en recepten aangereikt krijgt. Daarbij kiezen we er als experts voor om de confrontatie met de weegschaal niet aan te gaan, maar net een moment te creëren waarop je je energie en positieve vibes weer bij kunt tanken. Zo houden we afslanken leuk en haalbaar! Met voor iedereen blijvende resultaten, zonder dat je ooit een roofbouw pleegt op je lichaam of honger lijdt.

Zeg eindelijk die kilo’s vaarwel!

Ben jij de volgende Harmonizer die met een gezonde binnenkant een stralende buitenkant bereikt? Contacteer ons vrijblijvend.

Sofie - Zaakvoerder van Harmonize
  Bezig met verzenden...
Copy link
Powered by Social Snap