fbpx

Afslanken

Geen zin of tijd om urenlang te fitnessen? Wil je graag terug een strak lichaam? Wil je alle spieren verstevigen in no-time? Zeg je liefst vaarwel tegen die vervelende probleemzones en wil je enkele kleding maten teruggaan in de geschiedenis? Of wil je gewoon een strakker lichaam, maar heb je niet veel tijd?

Sofie op e fit fiets

E-fit

E-Fit maakt uw dromen waar! Met dit snelle en efficiënte trainingsprogramma voor figuurcorrectie werk je dat buikje, die love handles of dat teveel op de billen weg in slechts 2 keer 20 minuten per week. In 20 minuten tijd krijg je maar liefst 36 000 spiercontracties, wat overeen komt met anderhalf uur fitness training, maar dan veel intensiever. Met E-Fit boost je het metabolisme wat resulteert in een betere verbranding van je calorieën. Tegelijk verstevig je de huid en versterk je de spieren. Het resultaat? Een strakker, slanker lichaam en een boost aan zelfvertrouwen.

Video afspelen

Vraag hier uw testsessie aan!

Schrijf je nu in voor een testsessie en betaal slechts € 15 i.p.v. € 30!

My Lipo

Naast E-Fit werken we ook met My Lipo. Met de My-Lipo krijg je in 20 minuten een directe vetafbraak. Je kan de My-Lipo vergelijken met liposuctie, maar zonder het snijden en zonder de pijnlijke nawerkingen. Door middel van LED en infrarood worden plaatselijk de celwand van de vetcellen op een diepte van ca. 2.5 cm doorlaatbaar. Hierdoor vloeien de vetzuren uit de cel en worden dan via het bloed en het lymfestelsel afgevoerd. Dus zeer gerichte vetafbraak. Na uw behandeling op uw probleemzone krijgt u al een direct meetbaar verlies! Bovendien werkt My-Lipo huid verstevigend en helpt het bij de bestrijding van cellulite, zelfs in zijn meest hardnekkige vorm.

Back To Top

Maak een afspraak