fbpx
Anti Aging Powder

Anti Aging Powder

Magisch of niet? Ontdek zelf de voordelen voor ons Anti Aging Powder.

De naam Anti-aging powder zegt jullie misschien al veel maar zeker en vast niet alles. Anti-aging is een modern woord dat heel vaak terug komt en waarbij we meteen denken aan onze huid (de buitenkant) die niet zichtbaar mag verouderen. Anti agen heeft echter niet alleen te maken met een esthetisch aspect maar ook met het algemeen welzijn en de gezondheid zowel vanbinnen als vanbuiten. Dit poeder is een supplement dat daar een zeer belangrijk effect aan geeft.

Het hoofdbestanddeel van dit product is collageen.

Rainpharme Anti Aging Powder Harmonize

Collageen is verantwoordelijk voor de soepelheid en de elasticiteit van de huid. Dit eiwit vinden we terug in onze huid en in de gewrichten. Naarmate we ouder worden gaat de aanmaak van dit collageen letterlijk achteruit in hoeveelheid. Vanaf ons 20 jaar gebeurt er al een daling van ongeveer 1% per jaar en wordt de veroudering zachtjes aan ingezet. Bij vrouwen daalt dit vanaf de menopauze met maar liefst 6% per jaar, dit wil dus zeggen dat we op vijf jaar tijd een verlies hebben van maar liefst 30%. Vandaar dat een vrouw na de menopauze plots vaak meer rimpels vertoont en de huid haar elasticiteit op heel korte tijd verliest.

De huid ziet er niet meer zo strak uit en verliest haar vol karakter.

Dit komt onder andere ook weer door de afname van hyaluronzuur in de huid. Hyaluronzuur komt ook voor in onder meer het bindweefsel, en speelt daar een belangrijke rol in processen als wondgenezing. Maar de grootste kracht van hyaluronzuur is het binden van grote hoeveelheden vocht. Het schijnt dat de stof tot wel 1000 keer zijn gewicht in vocht kan vasthouden! In de huid speelt hyaluronzuur dan ook een belangrijke rol voor hydratatie en volume.

Tegenwoordig zien we veel reclamespots van crèmes ‘verrijkt met hyaluronzuur’. Het is waar dat dit de huid een vol gevoel kan geven. Alleen is het zo dat dit enkel kan doordringen tot in het bovenste laagje van de huid en dus niet kan zorgen voor een blijvend resultaat. Dit is slechts goed voor enkele uren. De enige manier om hyaluronzuur te kunnen opnemen is door het effectief in te nemen.

Collageen en hyaluronzuur extra in te nemen ter ondersteuning is dus de boodschap.

Vanaf welke leeftijd zou je hiermee moeten beginnen? Laat duidelijk zijn dat het Anti Aging Powder een zeer goed product is dat je preventief kan beginnen nemen. Je hoeft echt niet te wachten tot een bepaalde leeftijd of tot wanneer je de uitwendige signalen van veroudering begint gewaar te worden. Beter voorkomen dan genezen zoals ze wel eens zeggen.

Beter voorkomen dan genezen Harmonize

Waar moet je op letten of rekening mee houden wanneer je collageen in neemt?

Het moet in de eerste plaats hoog genoeg gedoseerd zijn. 10 g zoals dit in het geval is van Rainpharma, is echt ideaal. Als je ons product van Rainpharma vergelijkt met andere commerciële merken of producten zit ja daar vaak maar met een dosering 3 g en zelfs sommige met maar 30mg. Dit heeft dus echt geen zin en zal ook nooit het gewenste resultaat leveren. Je kan dergelijk supplement echt niet vergelijken met ons product.

 

Een tweede belangrijke voorwaarde is dat het collageen al gehydroliseerd is, dit wil zeggen bewerkt met enzymen of eigenlijk al in stukken geknipt om het makkelijk uit te drukken. Op deze manier kan het veel beter worden opgenomen in het lichaam. Collageen dat niet ‘Bewerkt’ is moet nog te veel bewerkingen doorstaan. Tegen dat het dan in de darmen aankomt is er al veel verloren gegaan en blijft er niet veel meer over van het oorspronkelijk product voor opname, laat staan dat het dan de huid nog kan bereiken.

 

Een laatste belangrijk punt is dat collageen vitamine C nodig heeft om opgenomen te kunnen worden. Aangezien het vitaminen- en mineralengehalte in de westerse voeding haast ontoereikend geworden is, hebben de meesten onder ons een chronisch tekort aan vitamine C. Daarom heeft RainPharma in hun Anti Aging Powder alvast extra vitamine C bijgevoegd, al vind ik het zelf noodzakelijk om toch nog een extraatje bij te nemen want ook hierbij is de dosering heel belangrijk. Waarom ik dat adviseer? Heel eenvoudig! Veel betere resultaten en ook het gevoel dat ik er bij heb!

citroen medicatie Harmonize
Rainpharme Anti Aging Powder Harmonize

De bijzondere kracht van zwavel

Waarom ons Anti Aging powder zo ‘uniek’ is? Het bevat niet alleen een hoge dosering collageen of het gehydroliseerd zijn of de extra toevoeging van dit vitamine C. Wat onze formule zo sterk maakt is de aanwezigheid van zwavel. Zwavel zorgt ervoor dat er een soort bruggen worden gevormd tussen het collageen en heeft bovendien een zeer herstellend effect.Dit maakt dat je huid, bindweefsel en zelfs gewrichtspijnen af nemen, peesontstekingen sneller hestellen en je de spierpijnen onder controle kan houden.

Daarom adviseren wij dit ook aan klanten met dergelijke klachten. Dankzij het herstellend effect van zwavel zien we ook een herstel op aders waardoor spierpijnen en peesontstekingen sneller herstellen, maar ook spataders verminderen. Bovendien wordt de darmwand hersteld door zwavel. Een gezonde darm betekent een gezonde huid. Dus allerlei huidproblemen zoals eczeem, acne, rode plekken,… worden mee hierdoor ondersteund.

De final touch in dit Anti Aging Powder kunnen we toeschrijven aan silicium. Dit is echt de kers op de taart, want mede hierdoor worden ook haren en nagels optimaal ondersteund.

Bij deze kunnen we besluiten dat dit supplement een effect heeft op huid, haar, nagels, spieren, aders, gewrichten en bindweefsel. Vandaar dat we toch wel mogen spreken over een magisch poeder.

Hoe neem je Anti Aging Powder nu het beste in?

We raden je aan om dit zeker onder een kuurvorm toe te passen van een half jaar. Zo heb je de beste resultaten. Alle dagen een zakje oplossen in water en opdrinken voor het slapen gaan. Zwavel heeft echter wel een speciaal smaakje. Om dit te verbloemen werd dit product verrijkt met oranjebloesem. Je kan het hierdoor zo een beetje vergelijken met de smaak van een bruistablet. Maar het is het echt waard! Eens je het resultaat ziet en voelt is dit echt geen opgave! Sta je op dieet? Dan kan je Anti Aging Powder zeker ook gebruiken. Er zit namelijk geen suiker in.

Waarom raden wij aan het in een kuur van een half jaar te nemen?

Dit is eigenlijk de regel voor elke vorm van supplementen. Het heeft totaal geen zin om eens een vitaminekuur te nemen van een maand.De eerste 3 maanden heeft je lichaam nodig om de rommel op te kuisen en orde op zaken te stellen, de volgende 3 maanden gaan we pas echt aanvullen. Ideaal is dat je dan nog extra 3 maanden een reserve in je lichaam opslaat.

Let wel, verouderen doe je toch. Dat is logisch natuurlijk, maar als je het kan onderhouden met 1 à 2 zakjes per week, zal dit absoluut preventief werken en dat lijkt mij ook haalbaar om vol te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top

Maak een afspraak