fbpx
Workshop Natuurlijke Huidverzorging

Workshop Natuurlijke Huidverzorging

“Love the skin you’re in!”

Natuurlijk

Er bestaan zo veel huidfabels, maar eigenlijk is het super simpel. Iedereen wil een mooie huid, en daarvoor willen we best wat moeite doen.  Met de juiste producten, tips en tricks gaat je huidverzorging veel dieper dan de crèmes die wij nu dagelijks smeren. We leggen je uit hoe de cosmeticasector in elkaar zit en doen heel wat schoonheidsmythes sneuvelen. Je zal leren hoe je huid is opgebouwd, hoe ze werkt en vooral ook wat je kan doen om je huid opnieuw te laten stralen. Maak kennis met je huid en geef ze de verzorging die ze nodig heeft.

Workshop

Wegens het ongelofelijke succes van vorige workshop is er nu op jullie vraag een weekenddatum voor de workshop natuurlijke huidverzorging! Ervaar alle gelaatsproducten van Rainpharma en stel al je vragen ivm gelaats- en huidverzorging. Je ontvangt na de workshop een geschenk van minimum €45, zo schakel je direct over naar het pure van de natuur.

Inschrijven

Reserveer nu je plaats en verzilver je inschrijving voor deze exclusieve workshop. Inschrijving kost €25. Schrijf je snel in, want er zijn slechts 8 plaatsen beschikbaar.

Praktisch

6 april – 13u – @Harmonize
Slechts 8 plaatsen beschikbaar
25€ inschrijving
Goodiebag met startset voor natuurlijke verzorging twv 45€

 

Maak een afspraak

Mail ons indien u geïnteresseerd bent. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top