fbpx
Een Voedingsbommetje

Een voedingsbommetje

Een ander masker waar wij jullie kennis mee laten maken is het Creamy Hydra Mask, een bommetje aan voedende en verzorgende ingrediënten. Soms kan je huid droog en heel trekkerig aanvoelen en weet je gewoon dat ze snakt naar dat extraatje. Het Creamy Hydra Mask zal dan de oplossing bieden.

In dit masker zitten verschillende essentiële vetzuren en natuurlijke ceramides, welke de huidbarrière verstevigen. Ook bevat dit Hydra Mask een natuurlijk alternatief voor hyaluronzuur dat afkomstig is van de Tremella Fuciformis paddenstoel en Monoi olie. Hyaluronzuur is een product dat zich bevindt in het laagje net onder de onderhuid. Het zorgt ervoor dat vocht wordt vast gehouden. Hierdoor bewaart de huid zijn stevigheid. Het bloemenwater op basis van lavendel zorgt dan weer voor de rustgevende weldaad. Al deze natuurzuivere ingrediënten zorgen ervoor dat je huid weer zijdezacht en gevoed zal aanvoelen!

Net  zoals het Charcoal Detox Mask, kan je dit masker 1 à 2 keer per week gebruiken of in kuurvorm gedurende 7 tot 14 dagen, dit elke dag voor die extra boost.

Wil jij meer weten over de producten van Rainpharma? Stuur ons dan nu je vraag. Wacht niet, start vandaag!

[contact-form-7 id=”2213″ title=”Contact form Blog”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top

Maak een afspraak