fbpx
Gratis Testsessie Striplac

Gratis testsessie Striplac

Striplac is revolutionair en uniek op vlak van nagelverzorging. Het is een geweldige nagellak die tot 10 dagen houdt zonder te beschadigen. Het heeft ook een indrukwekkende glans. Tot de laatste dag zien jouw nagels er perfect uit. Simpel uit te harden onder een LED-lamp en nog simpeler te verwijderen door gewoonweg los te trekken. Gedaan met uren lang bij de nagel styliste te zitten, neem je nagels in eigen handen!

Indien je interesse hebt in een persoonlijke starterskit, kan je op 24 oktober tussen 13u en 15u een afspraak maken voor een testsessie. In de starterskit zitten alle benodigdheden voor perfect gelakte nagels. Je krijgt de volledige uitleg over het gebruik van de kit en kan bij afloop een eigen set aanschaffen. Let wel op, plaatsen en startkitten zijn beperkt!

 

Praktisch

24 oktober – tussen 13u en 15u – @Harmonize

Plaatsen zijn beperkt, inschrijving is vereist.
De testsessie voor de Striplac is gratis.

Wacht niet en schrijf je vandaag nog in!

[contact-form-7 id=”2324″ title=”Inschrijving Test Nagelset”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top