fbpx
Gratis Oligoscan

Gratis Oligoscan

Met de herfst in het land is het dringend tijd om eens te kijken hoe het met ons lichaam gesteld is. Alle lichaamsprocessen zoals de energieproductie, de immuniteit, de hormonale regulatie, de ontgifting en de opname van voedingsstoffen zijn mede afhankelijk van vitaminen en mineralen. Het is echter algemeen geweten dat we vaak met veel tekorten zitten, en wat doen we ermee… Niets!

De oplossing hiervoor is niet ver te zoeken. Met de Oligoscan meet je snel de mineraalwaarden en toxische metalen op celniveau. Tekorten aan essentiële elementen worden via de Oligoscan binnen één minuut in kaart gebracht. Het meet 20 voor het leven onmisbare mineralen en spoorelementen maar ook 14 toxische zware metalen. Deze scan is niet belastend voor het lichaam, gezien er alleen een lichtstraal door de huid gestuurd wordt. Wacht niet en vul direct je tekorten aan. Gebruik je al regelmatig een voedingssupplement? Ook dan is het zinvol om te weten of ze effectief worden opgenomen door het lichaam.

Praktisch

22 oktober – tussen 16u en 17u30 – @Harmonize
Na inschrijving sturen we iedereen een persoonlijk tijdstip door.

Plaatsen zijn beperkt, inschrijving is vereist
De Oligoscan is gratis

Wacht niet en schrijf je vandaag nog in!

[contact-form-7 id=”2318″ title=”Inschrijving Oligoscan”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top